Predstavljam Vam ' ~Reb'l fleur ' .

Forum namenjen svim devojkama koje vole modu , sminku , glamur , ali pre svega dobro druzenje i odlicnu zabavu !

Registrovanjem na nas forum dobicete nove prijateljice koje su uvek spremne za razgovor i pomoc .

Dodjite da zajedno resavamo probleme , smejemo se , uzivamo u citanju knjiga ,
slusamo omiljene pesme ... Jednostavno dodjite da kvalitetno provedete
vreme za racunarom , dodjite da se opustite i uzivate .

Nas cilj nije strogo postovanje pravila , nas cilj su Vasa nasmejana lica svaki put kada ugledate nasu stranicu .

Sta cekate ? Pridruzite nam se odmah !

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Jennifer Lopez pokreće novu modnu liniju taj Sub Maj 21, 2011 5:42 pm

Gost

Gost

J-Lo kaže da je bila slomljena kad joj je propala modna linija, rekavši da joj je to jedno od najvećih razočarenja u karijeri.

“Bila sam jako tužna zbog toga. osećala sam kao da mi nije data šansa da uradim pravu stvar. Na kraju, osećala sam se kao da sam upala u situaciju iz koje nisam mogla da izađem a moje ime stavljano je na nešto u šta ja nisam verovala. Nisam dobro shvatila ovaj posao.

Ipak, Lopez se ne predaje, već se odlučila za saradnju s svojim mužem Marcom Anthonyjem kako bi lansirala svoj novi brend. Slavni Tommy Hilfiger koji je radio s J-Lo kaže da je pevačica i glumica sad mnogo više posvećena ovom poslu i da vodi računa o svakom proizvodu, od peškira do čizmi sa visokim štiklama

2 Re: Jennifer Lopez pokreće novu modnu liniju taj Ned Jun 19, 2011 12:18 pm

Selena Gomez

Dobila si razgovor za posao
Dobila si razgovor za posao
jooj to ce biti prelijepo Smile

Pogledaj profil korisnika

3 Re: Jennifer Lopez pokreće novu modnu liniju taj Uto Jun 21, 2011 7:09 pm

Beastly.♥

Profesionalni model
Profesionalni model
Čula sam za ovo.
Jedva čekam da vidim šta će da uradi.

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu