Predstavljam Vam ' ~Reb'l fleur ' .

Forum namenjen svim devojkama koje vole modu , sminku , glamur , ali pre svega dobro druzenje i odlicnu zabavu !

Registrovanjem na nas forum dobicete nove prijateljice koje su uvek spremne za razgovor i pomoc .

Dodjite da zajedno resavamo probleme , smejemo se , uzivamo u citanju knjiga ,
slusamo omiljene pesme ... Jednostavno dodjite da kvalitetno provedete
vreme za racunarom , dodjite da se opustite i uzivate .

Nas cilj nije strogo postovanje pravila , nas cilj su Vasa nasmejana lica svaki put kada ugledate nasu stranicu .

Sta cekate ? Pridruzite nam se odmah !

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Gost

Gost

Jennifer Lopez priznala su joj se prve sede vlasi pojavile kada je imala tek 23 godine i da od tada farba koren kose na svake dve nedelje.
“Moja mama i moj tata su rano osedeli, pa i ja sa njima. Kad sam krenula da radim filmove, počela sam da sedim. To je bilo od stresa i pritiska”, šali se J-Lo. Ona kaže i da otkad se udala, mora da boji kosu na svake dve nedelje.

Govoreći o svom izboru za najlepšu ženu sveta u časopisu People, rekla je: “Nemam više 20 godina, tako da sam bila veoma uzbuđena zbog toga. Kada su mi rekli, bila sam veoma iznenađena, ali shvatam to kao laskanje. Velika je čast kad o vama pričaju na taj način.”

“Od kada sam se udala, muškarci se plaše da mi dele komplimente. Ali devojke ne. Volim devojke i volim moje prijateljice. Uvek sam lepo raspoložena prema njima.”

Admin

Administratorka
Administratorka
Aa predivna je ♥
Negdje sam vec citala ovo xD

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
[You must be registered and logged in to see this image.]
Pogledaj profil korisnika http://rebl-fleur.forumaction.net

Lusi.♥

Pocinjes pratiti modne trendove
Pocinjes pratiti modne trendove
A lijepa joj je kosa. xD

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu