Predstavljam Vam ' ~Reb'l fleur ' .

Forum namenjen svim devojkama koje vole modu , sminku , glamur , ali pre svega dobro druzenje i odlicnu zabavu !

Registrovanjem na nas forum dobicete nove prijateljice koje su uvek spremne za razgovor i pomoc .

Dodjite da zajedno resavamo probleme , smejemo se , uzivamo u citanju knjiga ,
slusamo omiljene pesme ... Jednostavno dodjite da kvalitetno provedete
vreme za racunarom , dodjite da se opustite i uzivate .

Nas cilj nije strogo postovanje pravila , nas cilj su Vasa nasmejana lica svaki put kada ugledate nasu stranicu .

Sta cekate ? Pridruzite nam se odmah !

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Davidoff Gold[♥]

Dobila si razgovor za posao
Kada god oseti potrebu da izađe iz kolotečine jednoličnog stila oblačenja, slavna manekenka Naomi Kempbel obraća se za pomoć svojoj prijateljici Viktoriji Bekam.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Svetski supermodel Naomi Kempbel i modna dizajnerka Viktorija Bekam tvrde da su već dugo jako dobre prijateljice, čak u toj meri da kada god manekenka upadne u krizu i nema šta da obuče zna da će joj bivša Spajsica priteći u pomoć.

- Viktorija je divna, baš kao prava sestra. Kada god zapadnem u kolotečinu, ona se nađe s druge strane žice i pošalje mi par farmerki. Njeni modeli čine čuda na nogama! Prosto obožavam njene kreacije. Ne skidam se iz tih farmerki. Radila sam sa Vivijen Vestvud, Aleksandrom Mek Kvinom i toliko drugih sjajnih dizajnera i ponosna sam što je Viktorija jedna od njih - otkrila je Naomi u utorak na manifestaciji British Fashion Awards na kojoj joj je dodeljeno specijalno priznanje u čast 25 godina karijere u modnoj industriji.
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />

Pogledaj profil korisnika

*So Different*

Profesionalni model
Profesionalni model
Sviđaju mi se a bas da su najbolje eeee

Pogledaj profil korisnika http://fashion-hello-kitty.omgforum.net/forum

Admin

Administratorka
Administratorka
pa svidjaju mi se ali hmmm ne znam malo su mi i ruzne

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
[You must be registered and logged in to see this image.]
Pogledaj profil korisnika http://rebl-fleur.forumaction.net

AlexXandra ^^

Pa okej su Razz

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu